Werkwijze

Bouke Hoekstra

Therapeut

Niet alleen je klacht maar jij als geheel staat centraal
Gezondheid is beweging. Alles in het lichaam heeft beweging nodig om goed te kunnen functioneren. Een osteopaat is getraind om bewegingsverlies te voelen en te bepalen of dit in relatie staat tot je klachten. De klachten en de plek waar de osteopaat behandelt zitten niet per se op dezelfde plek, in je lichaam staat immers alles met elkaar in verbinding.
Een osteopaat neemt de tijd om goed naar je te luisteren en om je lichaam te onderzoeken.
Daarnaast leert een osteopaat je veel over de achtergronden van je klacht en wat je zelf kunt doen aan deze klacht om je gezondheid te verbeteren.  De osteopaat werkt samen met andere disciplines.

Geregistreerde 

Als geregistreerde bij het Nederlandse Register Osteopathie (NRO) volg ik al jaren de benodigde bij- en nascholing om u zo ervaren en deskundig mogelijk bij te staan. Als actief lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) ben ik betrokken om ons vak helder neer te zetten in de huidige maatschappij.

Mens

Als sporter ('dagelijks training' app, zwemmen, fietsen en soms bikramyoga), gezinslid (samenwonend met de fantastische vader van onze drie prachtige puberdochters), dochter, vriendin en zus ervaar ook ik hoe kunnen (mee)bewegen bij het leven hoort.

Leven is Bewegen’ zegt Dr. Still (grondlegger Osteopathie). Het leven is een heerlijk avontuur. De fases in ieders leven rollen zo vlot over elkaar, dat volop genieten en samen verhaal maken hoog in mijn vaandel staan.

Osteopathie Hoekstra

inpandig bij City Treatment 

Bouke Hoekstra DO mro
Plompetorengracht 6
3512 CC Utrecht
bouke@hoekstra.com